OM

Vi är två kollegor på öns största grundskola som hittat en reflektionsplats i tillvaron. Här delar vi med oss aktuella planeringar, utbildningar vi lär av och utvärderar i transparens. Målsättningen är att våra elever ska vässas, växa och vidareutvecklas som individer i ett demokratiskt samhälle. Skolan bjuder på mångfald precis som samhället i sig och vill delge något från vår skola är du mer än välkommen. Allt vi gör är kopplat till vår vardag på Solbergaskolan, Visby. Tankarna är våra men inte alltid gemensamma.

2 kommentarer på “OM

Add yours

  1. Men hallå…
    två kollegor på öns största grundskola stämmer bra, men också två mycket skickliga lärare som ger och tar, delar och ser med målet att alla ska lyckas, både elev och lärare. Nyfikenhet och inspiration mer lust än olust är vår vardag på Solberga just nu, tack för det ni gör och sprider!

    Gillad av 1 person

    1. Tack Kerstin! Du vet att det kostar på att blåsa huvudet av jante men vi har bestämt oss. Alla har så mycket att vinna på delakulturen och skolan har verkligen inte råd att hålla sig inom några boxar. Släpp pedagogerna loss- det är nytt läsår och med det måste man också kavla upp och bjuda in! Nu hoppas vi verkligen att personal på bygget vill vara del av Solbergakollegor utvecklar!

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång